Izberite enostavnejši način plačila naročnine

Naročnino za Delove edicije lahko poravnavate tudi s SEPA direktno obremenitvijo prek svojega transakcijskega računa. Če vam to ne ustreza, pa si lahko zagotovite elektronsko prejemanje računa.

SEPA DIREKTNA OBREMENITEV

Izpolnjen in podpisan obrazec za SEPA direktno obremenitev nam pošljite na naslov Delo d.o.o., Likozarjeva ulica 1, 1000 Ljubljana, oz. po e-pošti na narocnine@delo.si. Vaš plačilni račun bo obremenjen 18. dan v mesecu oz. prvi naslednji bančni delovni dan. Obvestilo o predvideni SEPA direktni obremenitvi boste prejeli z rednim računom.

OBRAZEC ZA UREDITEV SEPA DIREKTNE OBREMENITVE

K izpolnjenemu obrazcu je treba obvezno priložiti fotokopijo oz. skenogram bančne kartice in osebne izkaznice z obeh strani. Izpolnjenih in podpisanih obrazcev za SEPA direktno obremenitev brez priloženih obveznih fotokopij oz. skenogramov žal ne bomo mogli upoštevati. Uporaba fotokopij oz. skenogramov se uporablja izključno za namen preverjanja upravičenosti sklenitve soglasja za direktno obremenitev, po aktivaciji soglasja bodo dokumenti uničeni.

E-RAČUN

Račun za plačilo naročnine za Delove edicije lahko prejemate tudi v elektronski obliki na dva načina.

Prejemanje e-računa v spletni banki

Če imate spletno banko, ki omogoča prejemanje e-računa, v njej enostavno izpolnite prijavni obrazec za e-račun.

Prejemanje računa na e-naslov v obliki PDF

Na vaš e-naslov vam bomo poslali PDF-dokument oz. elektronsko obliko računa, ki je povsem identična tiskani obliki. Izpolnite obrazec, ga natisnite in pošljite po navadni pošti na naslov Delo d.o.o., Naročnine, Likozarjeva ulica 1, 1000 Ljubljana, ali po e-pošti na narocnine@delo.si.

OBRAZEC ZA PREJEMANJE PDF-RAČUNA NA E-NASLOV

Za morebitna dodatna vprašanja nas, prosimo, pokličite na 080 11 99 ali nam pišite na narocnine@delo.si.