Izberite enostavnejši način plačila naročnine

Obveščamo vas, da postopoma prehajamo na digitalni način izdajanja računov. Od 01. 01. 2024 dalje bomo naročnikom, ki se ne bodo odločili za prejemanje digitalnega računa, primorani ob vsaki izdani mesečni položnici zaračunati 1,50 eur z DDV-jem za stroške obdelave in pošiljanja tiskanega računa.

E-RAČUN

E-račun je brezplačen, enostaven in prijazen do okolja. Priporočamo vam prehod na e-račun ter s tem odjavo tiskanega računa za naročnino Delovih edicij. Odločite se lahko za:

 • prejemanje računa na e-naslov v obliki PDF
  Na vaš e-naslov vam bomo poslali PDF-dokument oz. elektronsko obliko računa, ki je povsem identična tiskani obliki. Izpolnite obrazec, ga natisnite in pošljite po navadni pošti na naslov Delo d.o.o., Naročnine, Likozarjeva ulica 1, 1000 Ljubljana, ali po e-pošti na narocnine@delo.si.

  OBRAZEC ZA PREJEMANJE PDF-RAČUNA NA E-NASLOV
 • prejemanje e-računa v spletni banki
  Če imate spletno banko, ki omogoča prejemanje e-računa, v njej enostavno izpolnite prijavni obrazec za e-račun.
 • prejemanje e-računov v aplikacijo mBills
  Za uporabnike aplikacije mBills - v aplikaciji enostavno izpolnite prijavni obrazec za e-račun.

Naročnino za Delove edicije lahko poravnavate tudi s SEPA direktno obremenitvijo prek svojega transakcijskega računa. Če vam to ne ustreza, pa si lahko zagotovite elektronsko prejemanje računa.

SEPA DIREKTNA OBREMENITEV

Izpolnjen in podpisan obrazec za SEPA direktno obremenitev nam pošljite na naslov Delo d.o.o., Likozarjeva ulica 1, 1000 Ljubljana, oz. po e-pošti na narocnine@delo.si. Vaš plačilni račun bo obremenjen 18. dan v mesecu oz. prvi naslednji bančni delovni dan. Obvestilo o predvideni SEPA direktni obremenitvi boste prejeli z rednim računom.

OBRAZEC ZA UREDITEV SEPA DIREKTNE OBREMENITVE

K izpolnjenemu obrazcu je treba obvezno priložiti fotokopijo oz. skenogram bančne kartice in osebne izkaznice z obeh strani. Izpolnjenih in podpisanih obrazcev za SEPA direktno obremenitev brez priloženih obveznih fotokopij oz. skenogramov žal ne bomo mogli upoštevati. Uporaba fotokopij oz. skenogramov se uporablja izključno za namen preverjanja upravičenosti sklenitve soglasja za direktno obremenitev, po aktivaciji soglasja bodo dokumenti uničeni.

Za morebitna dodatna vprašanja nas, prosimo, pokličite na 080 11 99 ali nam pišite na narocnine@delo.si.